[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere
Den internationale dimension11221
Børnenes U-landskalender 2019 - Børnene i Bangladesh

I 2019 tager Danidas alsidige og meget anvendte undervisningsmateriale dig og dine elever med til Bangladesh - et af de fattigste og mest tætbefolkede lande i verden.

Undervisningsmaterialet er en spændende og faglig opdagelsesrejse: I skal blandt andet besøge børnene i hovedstaden Dhakas enorme slumområder, udforske livet i floddeltaet og lære om Bangladesh' dyre- og planteliv.

På kurset får du inspiration til, hvordan du kan bruge undervisningsmaterialet, der består af flotte bøger og digitale og kreative aktiviteter med masser af bevægelse og faglig fordybelse. Materialet har særligt fokus på fagene dansk, natur/teknologi og billedkunst.

Mød forfatteren Kenneth Bøgh Andersen
Du får også en god introduktion til Bangladesh, og du møder årets børnebogsforfatter, Kenneth Bøgh Andersen, som fortæller om tilblivelsen af årets elevfortælling.

Årets organisation er PlanBørnefonden og overskuddet af salget fra Børnenes U-landskalender går til at få langt flere piger og drenge fra slumområderne igennem grundskolen. På den måde har de større muligheder for at komme ud af fattigdom og bryde med uligheden i uddannelse, der ellers vil følge dem resten af livet.

Alle deltager får en gratis elevbog og en lærervejledning på kurset. Hele klassesæt kan forudbestilles på U-landskalender.dk fra 1. maj 2019.

Målgruppe: Dansklærere i indskolingen og på mellemtrinnet, samt natur/teknologilærere

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
Kurset gennemføres - Der er stadigvæk ledige pladser

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

Kurset udbydes kun i Haderslev

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
22-10-2019Kl. 13:00-16:00 
Lokale E111 Bygn E 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Michael Larsen
11221
Kr. 325,-
Tilmeldingen er bindende