[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere
Den internationale dimension11267
På eventyr med LEGO - mash-up fairy tales

Kurset er flyttet fra september 2019 til januar 2020

Med legoklodser får du et innovativt og kreativt værktøj til at arbejde med de sproglige processer. Ved hjælp af lærerens stilladsering, materialets byggeplader og særlige klodser skabes fortællinger – en scene ad gangen. Undervejs noteres ord og vendinger, idéer og indfald, så historien kan fortælles og herefter skrives ned. Næste trin er at tage billeder af fortællingen og uploade disse i BookCreator, der tilbyder mange skriveskabeloner.

På kurset afprøves alle trin fra forforståelsen af temaet, byggefasen, fotografering og skrivning til det endelige produkt.

Med dette kursus arbejder vi med temaet, mash-up fairy tales, altså en sammenskrivning af to eller flere kendte eventyr til et helt tredje. Du bliver præsenteret for hele forløbet, hvordan det kan realiseres fra start til slut samt får mulighed for at se for materialer, der kan lånes på CFU, og som understøtter temaet.

LEGO byg og fortæl-teknikken kan anvendes på alle trin. Dette emne henvender sig til mellemtrinnet på engelsk.

NB: Husk at medbringe PC og gerne tablet/smartphone

Om instruktøren
Ulla Krogsgaard er pædagogisk konsulent for fremmedsprog og har i en del år arbejdet med LEGO i sprogundervisningen. Således er forløbet fra kurset gennemprøvet på forskellige skoler, ligesom hun har http://old.hltmag.co.uk/jun18/various01.htm

Målgruppe: Lærere som underviser i engelsk i 4. - 8. klasse

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
Kurset er desværre aflyst

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

Kurset udbydes kun i Esbjerg

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
Kr. 1375,-
Tilmeldingen er bindende