[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere
Den internationale dimension11293
Film og tv i udskolingen - working with English films

Film og tv-udsendelser er en fantastisk ressource i engelskundervisningen.

Filmmediet både understøtter og styrker sprogindlæringen. Igennem en kombination af lyd, tale og billeder tilgodeses både de auditivt og visuelt orienterede elever. Film kan være et unikt vindue igennem kultur- og samfundsforhold i engelsktalende lande.
Vælger man den rigtige film til sin undervisning, føles det som om, man selv er en del af kulturen og lokalsamfundet for en kort tid.

Fra mitCFU kan man streame mange gode film og tv-udsendelser, som man kan bruge direkte i sin undervisning. Mange af disse er beriget med kapitelinddelinger, undervisningsforslag og forløb - lige til at bruge i den daglige undervisning.

På dette kursus får du idéer og inspiration til, hvilke film og tv-udsendelser, du kan anvende i din engelskundervisning. Derudover bliver du også præsenteret for konkrete idéer og til at arbejde med film i udskolingen og diverse brugbare ressourcer på nettet.

NB: Medbring egen pc eller tablet

Målgruppe: Engelsklærere der underviser i udskolingen

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
Kurset er desværre aflyst

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

Kurset udbydes kun i Haderslev

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
Kr. 700,-
Tilmeldingen er bindende