[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere
Den internationale dimension11299
Mystery Skype – et vindue til verden

Mystery Skype er en gættekonkurrence mellem din klasse og en klasse et andet sted i verden. De to klasser mødes i et skype-univers og skal prøve at gætte de andre elevers geografiske placering: land, by og skole. Her er lejlighed til en hurtig, uformel kontakt, hvor dine elever får prøvet deres kommunikative evner af på engelsk som lingua franca og talt med andre elever ude i verden.

Har du lyst til at komme i gang med den internationale kontakt i din klasse, men synes du, at det er uoverskueligt og svært at få kontakt?

På kurset vil du blive præsenteret for konceptet Mystery Skype. Du vil få idéer til at arbejde med et forløb og konkrete aktiviteter, der støtter ordforrådstilegnelsen, viden om geografi og kultur. Du vil få en indføring i brug af hjemmesiden og hjælp til opsættelse af profil, invitation af en klasse/lærer samt lejlighed til afprøvning af konceptet.

Undervejs vil vi dele vores erfaringer med konkurrencen, websiden og den eventuelle tekniske udfordringer. Efter kurset vil der være mulighed for hjælp og støtte i dit videre arbejde med Mystery Skype.

NB: Medbring egen computer

Målgruppe: Lærere, der underviser i engelsk, geografi eller gerne vil fremme internationalisering i 5. -7. klasse

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
Kurset er desværre aflyst

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

Kurset udbydes kun i Haderslev

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
Kr. 1150,-
Tilmeldingen er bindende