[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere
Den internationale dimension11305
Leg – innovation og kreativitet

Kurset handler om legen som en del af de innovative og skabende processer. Hvordan sætter vi leg og kreativitet fri? Træner den legende og kreative muskel, så vi kan tænke ud af boksen? Hvordan motiverer vi større børn og unge til at give slip og blive en del af legen?

På kurset skal vi bl.a. arbejde med playjams og analoge makerspaces. I skal forvente en aktiv dag og vekselvirkning mellem de teoretiske inputs, leg og dialogiske øvelser.

NB: Medbring tøj I kan bevæge jer i og lyst til fordybelse og forandring. Desuden medbringes yderlige genbrugsmaterialer som bøtter, kartoner, kasser mv.

Om instruktørenKit er lærer og pædagogisk antropolog. Hun har arbejdet med leg de sidste 20 år, både på skole og dagtilbudsområdet. Og har de seneste år fokuseret på, hvordan man kan oversætte legeteori til en forandrende praksis. Læs mere på kitnoergaard.dk

Målgruppe: For lærere i mellemtrin og udskolingen, der ønsker mere leg i undervisningen

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil tilmeldte kursister modtage en mail om hvorvidt vi gennemfører kurset eller vi må aflyse kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

Kurset udbydes kun i Haderslev

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
09-01-2020Kl. 09:00-16:00 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Kit Nørgaard
11305
Kr. 1500,-
Tilmeldingen er bindende