[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere
Den internationale dimension11307
Grafisk facilitering for begyndere

 

Kom i gang med grafisk facilitering. Grafisk facilitering er et værktøj, hvor man ved hjælp af enkle tegneteknikker og skabeloner kan tydeliggøre kommunikationen.

Med det visuelle sprog kan du synliggøre dine læringsmål, dine projekter, arbejdsprocesser, dine årsplaner, dagsordener m.v., og du får et redskab, der skaber værdi og mening for elever, forældre, lærere og ledere.

Det kræver ingen tegne-forkundskaber at være med på kurset. Tændstikmanden bliver opgraderet til en stjernemand, og du vil med garanti opleve, hvor effektivt dette værktøj er.

Målgruppe: Alle

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
Kurset er aflyst

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

Kurset udbydes også i Esbjerg - se her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
Kr. 1025,-
Tilmeldingen er bindende