[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere
Den internationale dimension11322
Verden i dine hænder - UNESCO Samlingerne

Bliv certificeret som låner af UNESCO Samlingerne fra Moesgaard Museum. Når du har kurset, kan hele din skole få adgang til at låne de autentiske, etnografiske udlåns-samlinger fra hele verden.

På heldagskurset “Verden i dine hænder” vil der være oplæg om UNESCO Samlingerne - konceptet, det etnografiske feltarbejde, og hvordan du låner materialet.

Endvidere vil der være to workshops, hvor du får fingrene i mindst to samlinger, så du bliver fortrolig med læremidlernes alsidighed og får inspiration til undervisningen - i f.eks. buddhisme, lykke som BNP, medborgerskab i Bolivia, kulturel identitet. Med genstandene følger læremidler, som indeholder tekster, forløb med aktiviteter, film/lyd samt en hjemmeside. Målet med kurset er at certificere dig til UNESCO Samlingerne og give ideer til materialets anvendelse.

Sammen med UNESCO Samlingerne løfter I nationale indsatser i relation til verdensmål 4.7 og UNESCOs nationale strategi for 2019-22.

Instruktører:
Thea Skaanes, ph.d. i antropologi og museumsdirektør på Moesgaard Museum
Marianne Vinther-Jensen, videnskabelig medarbejder på Moesgaard Museum
Annie Oehlerich, antropolog og indsamler af UNESCO Samling

Målgruppe:
Natur/teknologi, dansk, kulturfagene, geografi, håndværk & design og PLC

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
Kurset er desværre aflyst

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

Kurset udbydes kun i Haderslev

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
Kr. 1525,-
Tilmeldingen er bindende