[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere
Den internationale dimension11327
Børnenes U-landskalender 2020 - Etiopiens piger kan også være helte

I 2020 tager Danidas alsidige og meget anvendte undervisningsmateriale dig og dine elever med til det Østafrikanske land Etiopien, der er hårdt ramt af klimaforandringerne.

Undervisningsmaterialet er en spændende og farlig opdagelsesrejse: I skal bl.a. besøge børnene i ørkenområdet Afar, der er en af Etiopiens mest klimaramte regioner, lære om landets vilde dyre- og planteliv og med til storbyen Addis Ababa.

På kurset får du inspiration til, hvordan du kan bruge undervisningsmaterialet, der består af flotte bøger, digitale aktiviteter og masser af opgaver med kreativitet, bevægelse og faglig fordybelse.
Materialet har særligt fokus på fagene dansk, natur/teknologi, billedkunst og kristendomskundskab.

Mød årets børnebogsforfatter
Du får også en god introduktion til Etiopien, og du møder forfatter Sandra Scwartz, som fortæller om tilblivelsen af elevfortællingen og om sin researchrejse til Etiopien.

Årets organisation er UNICEF og overskuddet af salget fra Børnenes U-landskalender går i 2020 til et projekt, der skal styrke pigers tro på sig selv, så de tør og kan kæmpe for deres ret til at gå i skole. På den måde har de større muligheder for at komme ud af fattigdom og bryde med uligheden, der ellers vil følge dem resten af livet.

Alle deltagere får en gratis elevbog og en lærevejledning på kurset. Hele klassesæt med 30 elevbøger og 2 lærervejledninger kan forudbestilles på u-landskalender.dk fra 1. maj 2020.

Målgruppe: Undervisere i dansk, natur/teknik, kreative fag og i fagsamarbejder i 1. -5. klasse

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
Kurset gennemføres - Der er stadigvæk ledige pladser. Du kan nå at tilmelde dig helt frem til dagen før!

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

Kurset udbydes kun i Haderslev

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
20-10-2020Kl. 13:00-16:00 
Lokale E109, Bygn E 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Michael Larsen
11327
Kr. 325,-
Tilmeldingen er bindende