[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere11330
Orientering og vidensudveksling om Prøven i historie, samfundsfag og kristendomskundskab

Siden 2016 har prøven med selvvalgt problemformulering været obligatorisk i de tre kulturfag; historie, samfundsfag og kristendomskundskab.

Denne eftermiddag giver konsulenten i fagene en kort orientering omkring den nye prøveform i kulturfagene, samt en hurtig gennemgang af prøveforløbet. Derefter vil der være mulighed for spørgsmål og evt. vidensudveksling mellem kolleger, samt naturligvis kaffe og kage.

Der vil være nedslag i aktuelle opmærksomhedspunkter knyttet til prøven, og SøgSmart bliver vist som en mulighed for at strukturere vejledningsforløbet for både elever og lærer.

Målgruppe:
Udskolingslærere i historie, samfundsfag og kristendomskundskab

Tilmelding:
Tilmeldingen er bindende når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden

Frist:
2 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil tilmeldte kursister modtage en mail om hvorvidt vi gennemfører kurset eller vi må aflyse kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

Kurset udbydes også i Esbjerg - se her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
10-02-2021Kl. 14:00-16:00 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Lasse Hollbaum Vinther
11330
Kr. 500,-
Tilmeldingen er bindende