[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere11345
Bulletjournal for begyndere

 

BuJo er et analogt værktøj til den digitale tidsalder. Få samlet dine opgavelister, oversigter, kreative ideér, noter, skemaer, oplevelser, aftaler i din helt særlige BuJo-logbog. På kurset stifter du bekendtskab med Bullet Journal metoden, som kan hjælpe dig med at holde styr på dit liv i og udenfor skolen ved at fokusere på det væsentlige i dit liv.

BuJo er et godt supplement til din onlinekalender, portaler, mobilen - men den er helt analog.

På kurset flytter vi sammen ind i hver vores BuJo. Du får tips og tricks til, hvordan din BuJo kan give dig overblikket, du måske mangler i den travle hverdag. I sidste ende er det dig selv der bestemmer, hvad der giver mening for dig og hvad du finder er det væsentlige i dit liv. På kurset bliver du præsenteret for en stribe muligheder.

Du får en flot BuJo-notesbog og et udvalg af penne med hjem. Dette er inkluderet i prisen.

Målgruppe:
Alle

Tilmelding:
Tilmeldingen er bindende, når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men din betaler har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil tilmeldte kursister modtage en mail om, hvorvidt vi gennemfører kurset, eller vi må aflyse kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
10-11-2021Kl. 09:00-14:00 
Lokale 4225, Bygning 4, 1. sal 
Degnevej 16 
6705 Esbjerg Ø 

Chris Krogsøe Mienert
11345
Kr. 1550,-
Tilmeldingen er bindende