[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Idræt
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere11348
Matematik med IT (GeoGebra og regneark) – for begyndere

OBS For matematiklærere i udskolingen - samme kursus for matematiklærere i indskolingen og på mellemtrinnet udbydes i Esbjerg

Kurset er for dig, der er nybegynder og vil klædes på til at bruge et dynamisk geometrisystem GeoGebra og regneark i undervisningen. Kurset er et hands-on kursus, hvor vi i et roligt tempo vil arbejde os igennem de grundlæggende funktioner af de omtalte programmer. Eksempler fra praksis på, hvordan GeoGebra og regneark kan bidrage til den undersøgende tilgang i undervisningen vil blive berørt.

Mål:
At deltagerne får:

  • En grundlæggende indføring i GeoGebra og regneark
  • Indblik i programmernes muligheder
  • Indsigt i, hvordan programmerne kan bruges i undervisningen
  • Forberedt et undervisningsforløb
  • Introforløb i klassen

På kurset er der afsat tid til at forberede et undervisningsforløb med sparring fra kursusinstruktørerne. Det er efterfølgende muligt at få CFU-konsulenternes assistance til at kickstarte et introforløb, dobbeltlektion i egen klasse, så alle elever er klar til det planlagte forløb (inkluderet i prisen). Man har mulighed for at vælge enten:

Et GeoGebra introforløb
eller
Et regneark introforløb

Målgruppe:
Matematiklærere i udskolingen

NB:
Medbring pc. GeoGebra og regnearkssoftware skal være installeret. Hvis man har en Chromebook, skal man have oprettet en GeoGebra-konto på forhånd.

Tilmelding:
Tilmeldingen er bindende når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men din betaler har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
Kruset er desværre aflyst

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
Kr. 1425,-
Tilmeldingen er bindende