[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere11350
Kreativ skrivning i DramaDronning

DramaDronning er en ny og engagerende måde at lave kreativ skrivning og omsætte det til en flot digital, visuel fortælling.
Platformen understøtter en legende og intuitiv arbejdsform, der hjælper eleverne med at (gen)-finde lysten til at udtrykke sig kreativt.

Kurset indeholder:

  • Opstart og anvendelse af DD i klasseundervisning
  • Hands-on oplevelser med at skrive og instruere dit eget teaterstykke
  • Gennemgang af didaktik og teori i forhold til anvendelse i klasseundervisning
  • Inspiration til selv at udvikle opgaver og andre anvendelsesmuligheder

Når du går hjem vil du være klar til at anvende DD med det samme.

DramaDronning kan anvendes på pc, mac og i browsere og er i sin grundform gratis tilgængeligt for alle danske folkeskoler.

Kurset afvikles af Tore Neergaard Kjellow, der har udviklet Skolen i Spil metoden og er en central del af designteamet bag DD.

Mere om instruktøren
Tore er stifter af Skolen i Spil (en del af Ugly Duckling Games), der holder foredrag, kurser og workshops om spil og gamification. Han er uddannet pædagog, med en baggrund inden for IT. Siden år 2000 har han arbejdet med spil og læring, og er nu et af landets førende eksperter på området. Tore er en erfaren foredragsholder og har bl.a. talt på New York University, Den internationale spilfestival Counterplay, Danmarks Læringsfestival, Danmarks største spilfestival Game Scope og LEGO Education IDEA Workshop.

Tore har udviklet undervisningsmetoden Skolen i Spil, der bruger narrativ pædagogik, gamification, game-based learning og underholdningspil til at skabe engagerende og motiverende undervisning, der sætter børns kompetencer i spil på en ny måde til glæde for fællesskabet og den enkelte elev.

Målgruppe:
Dansklærere, tysklærere og engelsklærere i 7. - 10. klasse

Tilmelding:
Tilmeldingen er bindende når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men din betaler har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
Kurset er desværre aflyst

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
Kr. 1275,-
Tilmeldingen er bindende