[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere
Den internationale dimension11353
Tænk med Vitello!

Over de seneste 10 år har forfatteren Kim Fups Aakeson skrevet op mod 30 bøger om drengen Vitello og sidste år blev uddrag fra flere af bøgerne omsat til tegnefilm.

Langt de fleste elever i indskolingen kender Vitello, og for det meste elsker de at læse om ham. Vitello er på mange måder eksemplarisk at tage afsæt i, hvis man vil filosofere med sine elever og lære dem at tænke selvstændigt. Bøgerne blander på fineste vis realisme og fantasi, og Vitello er tegnet så menneskeligt, at han for det meste er fuldt bevidst om, når han gør noget forkert, men knapt så bevidst om, hvorfor han alligevel gør det. Der vil således - rundt om i bøgerne - være gode muligheder for at arbejde med udvalgte filosofiske spørgsmål og etiske dilemmaer i børnehøjde.

Kurset præsenterer en teoretisk ramme for at filosofere med eleverne i skolens undervisning, samt en række konkrete praktiske og kreative måder at gennemføre undervisningen på.

Målgruppe: Lærere i dansk og religion i indskolingen

Tilmelding:
Tilmeldingen er først bindende når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusafgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
Kurset er desværre aflyst

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

Kurset udbydes kun i Esbjerg

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
Kr. 2000,-
Tilmeldingen er bindende