[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere
Den internationale dimension11365
DigiDeutsch - für Anfänger

Digitale værktøjer og læringsteknologier, der understøtter og motiverer elevernes læring, når de skal arbejde med ordforrådstilegnelse, skriftlighed, men også den mundtlige dimension i sprogundervisningen, er omdrejningspunkt for dette kursus.

Digitale værktøjer og læringsteknologier kan vidt forskellige ting og mange forholder sig skeptisk til brugen i forhold til læringsudbyttet. På dette kursus introduceres du til et udvalg af digitale værktøjer og læringsteknologier, der egner sig særligt til at understøtte læringen i tyskundervisningen. Det kræver absolut ingen forkundskaber eller digital snilde, for alle kan være med. Med du skal have lysten til at arbejde innovativt med din egen undervisning.

Værktøjerne er udvalgt efter at være let tilgængelige i deres anvendelse og der er udarbejdet min. en konkret læringsaktivitet til direkte anvendelse i din tyskundervisning.

Aktiviteterne understøtter bl.a. ordforrådstilegnelsen, arbejdet med skriftlighed og forforståelse, men også aktiveringen af mundtligheden i tyskundervisningen.

NB:
Medbring egen computer og høretelefoner

Målgruppe:
Tysklærere der underviser i 5. - 10. klasse

Tilmelding:
Tilmeldingen er bindende, når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men din betaler har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
Kurset er desværre aflyst

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
Kr. 1375,-
Tilmeldingen er bindende