[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere
Den internationale dimension11367
Startklar! Prøverne i tysk

Bliv opdateret på de mundtlige og skriftlige prøver i tysk og få styr på de nyeste bestemmelser og tiltag fra UVM. Vi kigger på prøveoplæg og eksempelprøver, der opfylder de aktuelle prøvekriterier og meget mere

Start skoleåret med at være på forkant med prøven næste sommer. Få overblik over krav til opgivelser, strukturering af årsplan, ideer til tekster og gode ideer til fordybelsesområder, som I kan arbejde med i løbet af året.

Kurset giver konkrete bud på spændende temaer og aktuelle pædagogiske vejledninger til aldersgruppen og der vil være særligt fokus på film og andre multimodale tekster, som kan indgå i tekstopgivelserne.

Undervejs vil der være mulighed for erfaringsudveksling og diskussion med andre kollegaer

Målgruppe: Tysklærere i udskolingen

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men din betaler har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
2 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil tilmeldte kursister modtage en mail om, hvorvidt vi gennemfører kurset eller vi må aflyse kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
18-11-2020Kl. 13:00-16:00 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Adeline Raahauge Muntenjon
11367
Kr. 500,-
Tilmeldingen er bindende