[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Idræt
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere11371
Fold sproget ud! Foldebøger m.m. i tyskundervisningen

Foldebøger er et glimrende værktøj for eleverne til at anvende og visualisere det lærte i et fysisk produkt. Egne refleksioner og læring synliggøres for eleven og har derved en meget motiverende effekt. Der findes ikke et rigtigt eller forkert resultat og der er derfor rigeligt med mulighed for at differentiere, når man anvender foldebøger som arbejdsmetode. Sammen udforsker vi foldebogens muligheder på alle klassetrin, som arbejdsmetode i forbindelse med sprogtilegnelsen.

Vi går på jagt efter nye ord og chunks, arbejder med de første skriftlige produktioner og bliver nysgerrige på, hvordan eleverne kan give udtryk for egne erfaringer og holdninger i en kreativ skabende og sproglig kontekst.

Du får konkrete ideer til anvendelsen af foldebøger, som du kan gå direkte hjem og anvende i din egen tyskundervisning.

Målgruppe:
Tysklærere på alle klassetrin

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men din betaler har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
Kurset er desværre aflyst

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her.

Kurset udbydes kun i Haderslev

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
Kr. 900,-
Tilmeldingen er bindende