[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere11373
Digital language learning – for beginners

Digitale værktøjer og læringsteknologier understøtter og motiverer elevernes læring, når de skal arbejde med ordforrådstilegnelse, skriftlighed, såvel som den mundtlige dimension i sprogundervisningen. Digitale værktøjer og læringsteknologier kan vidt forskellige ting, og mange forholder sig skeptisk til brugen i forhold til læringsudbyttet.

På dette kursus introduceres du til et udvalg af digitale værktøjer og læringsteknologier, der egner sig særligt til at understøtte læringen i engelskundervisningen. Kurset kræver absolut ingen forkundskaber eller digital snilde - alle kan være med, men du skal have lysten til at arbejde innovativt med din egen undervisning.

Værktøjerne er udvalgt efter at være let tilgængelige i deres anvendelse, og der vil arbejdes med konkret læringsaktiviteter til direkte anvendelse i din engelskundervisning. Aktiviteterne vil bl.a. understøtte ordforrådstilegnelsen, arbejdet med skriftlighed og forforståelse, men også aktiveringen af mundtligheden i engelskundervisningen.

NB: Medbring egen computer og høretelefoner

Målgruppe:
Engelsklærere der underviser i 5. - 10. klasse

Tilmelding:
Tilmeldingen er bindende, når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men din betaler har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil tilmeldte kursister modtage en mail om, hvorvidt vi gennemfører kurset, eller vi må aflyse kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
23-02-2021Kl. 09:00-15:00 
Lokale 4225, Bygning 4, 1. sal 
Degnevej 16 
6705 Esbjerg Ø 

Finn Faurbye
Lise Fenger Poulsen
11373
Kr. 1375,-
Tilmeldingen er bindende