[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere
Den internationale dimension11378
Den korte skrivedidaktik - korte skriveøvelser i hverdagen

På dette kursus sætter vi fokus på, hvordan små skriveøvelser kan styrke elevernes sproglige opmærksomhed, deres bevidsthed om hvad der skaber en god tekst, samt give dem strategier til at bearbejde indhold og kilder i deres tekster.

Deltagerne får indblik i tankerne bag Den korte skrivedidaktik, som handler om mere end blot at skrive korte tekster. Fx princippet om overførselsværdi, fra mundtlighed til skriftlighed, omskrivning er også skrivning, opbygning af en skriveøvelse, læreren som modelskriver og ikke mindst princippet Tekster vi skriver, er tekster vi taler om.

Deltagerne bliver også introduceret for faglige metaforer som Teksthuset, Fold-ud-blomsten m.fl.

Advarsel: Der vil være smagsprøver på en del af øvelserne, og deltagerne skal selv til tasterne, have tungen på gled og lege med ordene for på den måde at få reflekteret over sig selv som tekstskriver og skrivelærer.

Om instruktøren:
Charlotte Rytter er blandet andet forfatter til materialet Skriveklar 6. - 8. klasse og medlem af opgavekommissionen for dansk skriftlig fremstilling.

NB: Medbring egen computer


Målgruppe:
Dansklærere i 6. - 10. klasse

Tilmelding:
Tilmeldingen er bindende når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men din betaler har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil tilmeldte kursister modtage en mail om, hvorvidt vi gennemfører kurset eller vi må aflyse kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
14-01-2021Kl. 09:00-15:00 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Charlotte Rytter
11378
Kr. 1725,-
Tilmeldingen er bindende