[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere
Den internationale dimension11382
Fake News, Overvågningskapitalisme og Populisme – 3 nye spillere i samfundsfag

De 3 begreber Fake News, Overvågningskapitalisme og Populisme dækker over en ny virkelighed i Danmark, Europa og globalt. Hver for sig udgør de en trussel for individet, samfundet, politik og demokratiet, men tilsammen udgør de en endnu større trussel - der er tale om en gamechanger af de helt store, vi har måske bare ikke opdaget den og har vi det, er det kun toppen af isbjerget...

På dette kursus dykker vi ned og om bagved de tre fænomener og undersøger deres eksistens og betydning for morgendagens samfund. Så der bliver et teoretisk fundament, men vi krydrer dette med en lang række eksempler på læringsaktiviteter, man kan anvende i samfundsfaget. Ligeledes kommer vi også ind på, hvordan man kan arbejde med teknologiforståelse i samfundsfag.

NB: Medbring egen computer


Målgruppe:
Samfundslærere i udskolingen

Tilmelding:
Tilmeldingen er bindende når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men din betaler har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil tilmeldte kursister modtage en mail om, hvorvidt vi gennemfører kurset eller vi må aflyse kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
03-12-2020Kl. 09:00-15:00 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Lasse Hollbaum Vinther
11382
Kr. 1500,-
Tilmeldingen er bindende