[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere
Den internationale dimension11392
Grafisk facilitering – Sådan motiverer du dine i elever i historie

Kan man tegne "Den Kolde Krig" og hvordan ser racisme mon ud?

Dette og mange andre spørgsmål besvares på dette fire-timers hands-on-kurus, hvor du som kursist dels bliver klædt på til at lave grafisk facilitering med eleverne, samt får to konkrete ideér til din historieundervisning.

Jakob Storm er grafisk facilitator og vil på kurset præsentere forskellige enkle tekniker, så du kommer som kursist selv i gang med at tegne.

Lars Haakonsen er folkeskolelærer og pædagogisk konsulent. Derudover har han aldrig tegnet - og da slet ikke i historietimerne - før han mødte Jakob. Sammen har de gennemført forskellige forløb, som præsenteres på kurset.

Målet for kurset er at øge dine elevers læringsudbytte og deres motivation ved, at du som underviser får en indføring i grafisk facilitering og konkret inspiration til at bruge det i historieundervisningen.

NB:
I prisen er der også indlagt, at du får din egen lille startpakke med tuscher med hjem, så du kan fortsætte ude i klassen!

Bemærk:
Kurset tager udgangspunkt i to konkrete forløb til historieundervisningen i udskolingen, men andre kulturfagsundervisere er mere end velkomne.

Målgruppe: Undervisere i kulturfag i udskolingen, men alle er velkomne

Frist:
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil tilmeldte kursister modtage en mail om, hvorvidt vi gennemfører kurset eller om vi må aflyse kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
10-11-2020Kl. 12:00-16:00 
Lokale 4225, Bygning 4, 1. sal 
Degnevej 16 
6705 Esbjerg Ø 

Jakob Storm Bruun 
Lars Allan Haakonsen
11392
Kr. 1525,-
Tilmeldingen er bindende