[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere11393
Ideer til HD aktiviteter i 3. klasse

Håndværk & Design faget skal fra august 2020 som noget nyt implementeres på 3. årgang i folkeskolen, og hvad gør du som underviser i HD faget så?

Vi har på Sjølund-Hejls Skole i indeværende skoleår haft 3. klasserne til HD, og det vil vi gerne brede ud til en større kreds af HD lærere.

På kurset vil vi kort gennemgå HD-forløbet 2020/2021. Der vil efterfølgende være arbejdsstationer, hvor man selv kan lave nogle modeller, der kan bruges til inspiration i undervisningen. Som afslutning på kurset laver vi en udstilling af det, vi har lavet i løbet af kurset. Udstillingen kan man så "gennemfotografere" til brug som ideoplæg, når man skal undervise hjemme på skolen.

Hvis det er muligt, kan I evt. tilmelde jer med hele jeres HD-team, og så vil det sikkert være meget nemmere at gå til planlægningen af Håndværk & Design til næste skoleår.

Målgruppe: Lærere i håndværk/design

Sted:
Sjølund-Hejls Skole, Skamlingvejen 165, 6093 Sjølund

Forplejning:
Kaffe med brød

Pris:
Deltagergebyr: Kr. 675,-
Medlem af HD Syd: Kr. 400,- (påfør ved tilmelding om du er medlem)

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
Kurset er desværre aflyst

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
Kr. 675,-
Tilmeldingen er bindende