[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere
Den internationale dimension11397
Dansk-tysk lærerkonference 2020 - online!

Den dansk-tyske lærerkonference finder sted den 12. november 2020 om eftermiddagen. Konferencen afholdes i år som et online arrangement fra kl. 14-16 på grund af corona-situationen.

Lærerkonferencen henvender sig til danske tysklærere og tyske dansklærere. Lærere fra andre fagområder er også hjertelig velkomne. Danske og tyske sprogkundskaber er dog en forudsætning, idet oplæggene vil være på både dansk og tysk.

Dette års konference med titlen "Sprog i dialog / Sprache im Dialog" vil fokusere på muligheder, hvordan sprog i undervisningen kan fremmes gennem direkte, men frem for alt digitale kontakter i en nabosprogskontekst. Udover et foredrag om emnet og konkrete forslag til en samtaleguide har deltagerne mulighed for aktiv deltagelse og involvering i diskussionerne. Konferencen gennemføres i samarbejde mellem Regionskontoret Sønderjylland-Schleswig, CFU Haderslev, Grenzgenial.dk og Institut für Qualitätsentwicklung an Schulen Schleswig-Holstein (IQSH).

Det færdige program til online-arrangementet med oplysninger om online-deltagelsen offentliggøres på denne side snarest. Tilmelding er allerede mulig fra nu af og med seneste frist den 3.11.2020.

Tilmeldingsfrist: 3.11

Sted: Online 

Læs hele programmet her - offentliggøres senere

 

Spørgsmål kan rettes til:
Projektsekretær Mai Borup Uhre
Mail:
mbch@ucsyd.dk, tlf.nr. 7266 5822

 

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig
her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
12-11-2020 11397
Kr. 0,-