[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Idræt
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere11402
Børnenes U-landskalender 2021: Lær Kenyas Turkana-børn at kende


Foto: Jakob Dall/Folkekirkens Nødhjælp

Med Danidas meget anvendte og populære undervisningsmateriale kan du i år tage dine elever med til det østafrikanske land Kenya. Gennem film, fotos og opgaver lærer I landet at kende fra flere forskellige vinkler i børnehøjde.

I skal besøge Turkana-folket, der dagligt kæmper for at få de mest basale livsvilkår opfyldt. I kommer også med ud i de frugtbare bjergområder, til kæmpebyen Nairobi, og så skal I arbejde med Kenyas fantastiske natur og vilde dyreliv.

Materialet til Børnenes U-landskalender er meget alsidigt og giver rig mulighed for at tilrettelægge et spændende forløb, der kan strække sig fra et par dage eller en hel uge. Der er også eksempler på, at skoler bruger undervisningsmaterialets aktiviteter i helt op til seks uger med inddragelse af en lang række fag i indskolingen. Materialet indeholder flotte bøger, digitale aktiviteter og masser af opgaver med kreativitet, bevægelse og faglig fordybelse.

På kurset får du en god introduktion til Kenya og årets materiale, inspiration til undervisningen og forfatter Kim Langers foredrag om tilblivelsen af årets elevhistorie.

Årets organisation er Folkekirkens Nødhjælp. Overskuddet fra salget af Børnenes U-landskalender 2021 går til et projekt, der skal sikre skolegang og leg for 25.000 børn i Kenyas fattige Turkana-region og til at familierne bliver mere modstandsdygtige over for klimaforandringer.

Alle deltagere på kurset får en gratis elevbog og en lærevejledning med hjem. Hele klassesæt med 30 elevbøger og 2 lærevejledninger kan forudbestilles på u-landskalender.dk fra omkring 1. maj 2021.

Målgruppe: Undervisere i dansk, natur/teknik, kreative fag og i fagsamarbejder i 1. -5. klasse

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende, når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil tilmeldte kursister modtage en mail om, hvorvidt vi gennemfører kurset, eller må aflyse kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

Kurset udbydes kun i Haderslev

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
26-10-2021Kl. 13:00-16:00 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Michael Larsen
11402
Kr. 325,-
Tilmeldingen er bindende