[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Idræt
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere11430
Panzerknacker - Escape room i tyskundervisningen

Byg dit eget Escape Room og lad dine elever gå på opdagelse i tyskfaget. Escape Rooms i tyskundervisningen byder på spændende aktiviteter, der både øger elevernes motivation og deres aktive deltagelse i faget.

Vær med, når vi retter opmærksomheden mod analoge og digitale værktøjer, der understøtter den handlingsorienterede og undersøgende undervisning, som Escape Room forløb indebærer.

På kurset vil du få et indblik i, hvordan Escape Room forløb kan fremme dine elevers aktive deltagelse i undervisningen, hvilke kriterier der skal ligge til grund for et vellykket forløb og hvilke værktøjer du kan bruge, for at skabe dit eget Escape Room.

Derudover vil du få mulighed for at afprøve forskellige værktøjer, samle ideer til dit eget Escape Room og netværke med de andre kursusdeltagere.

Målgruppe: Tysklærere i 6. - 8. klasse

Tilmelding:
Tilmeldingen er bindende, når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusafgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
2 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil tilmeldte kursister modtage en mail om, hvorvidt vi gennemfører kurset, eller må aflyse kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
25-01-2022Kl. 09:00-15:00 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Susanne Ries
Finn Faurbye
11430
Kr. 1350,-
Tilmeldingen er bindende