[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Idræt
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere11448
Online kursus: Ultra:bit challenge – knæk koden til bevægelse

Bliv klar til at deltage i "ultra:bit challenge - knæk koden til bevægelse" - et gratis online kursus sammen med dine elever.

CFU tilbyder en introduktion til DR's undervisningsforløb "Knæk koden til bevægelse", så du sammen med dine elever kan være aktiv og skabe bevægelsesaktiviteter med teknologi.

Forløbet klæder dig på til at kunne arbejde med kodning af enten BBC micro:bits eller kodning i programmeringssproget Scratch.

Man kan med fordel deltage i kurset sammen med sine elever. Under vejledning af konsulenter fra CFU vil du sammen med dine elever skulle arbejde med koder og udføre de forskellige opgaver med bevægelse. Det er en fordel under kurset at have adgang til en projektor/skærm og mulighed for at bevæge sig.

Undervisningsforløbet til ultra:bit challenge kan bruges tværfagligt bl.a. i fagene idræt, natur/teknologi, håndværk og design, matematik, dansk og understøttende undervisning, samt i "bevægelse i undervisningen".

Målgruppe: Lærere på mellemtrinnet

Kurset er gratis - Støttet af Industriens Fond.
Du skal stadigvæk tilmelde dig med en skole som betaler, selvom kurset er gratis.

Frist
Mandag d. 23. august 2021 gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil tilmeldte kursister modtage en mail om, hvorvidt vi gennemfører kurset eller må aflyse kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
02-09-2021Kl. 10:00-11:30 
Webinar - zoom 
 
 

Chris Krogsøe Mienert
11448
Kr. 0,-
Kurset er gratis - Husk tilmelding