[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Idræt
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere11451
Bliv klar til prøverne i engelsk

På dette kursus bliver du opdateret på de mundtlige og skriftlige prøver i engelsk. Du bliver informeret om de seneste nyheder fra ministeriet, og der vil være god mulighed for erfaringsudveksling og diskussion med andre kollegaer.

Vi kigger bl.a. på prøvekriterierne, aktuelle prøveoplæg og elevdispositioner, digitale eksempelprøver, hjælpemidler og meget andet, som du har brug for at have styr på til prøverne.

Kurset giver desuden inspiration til nye temaer og forløb til aldersgruppen, og der vil undervejs være fokus på konkrete klassesæt, film og andre multimodale tekster, som kan indgå i tekstopgivelserne.

+ Hvad der ellers rør sig i engelskfaget

NB: Medbring egen pc eller tablet

Målgruppe: Engelsklærere i 8. - 10. klasse

Tilmelding:
Tilmeldingen er først bindende når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusafgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
2 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil tilmeldte kursister modtage en mail om, hvorvidt vi gennemfører kurset eller vi må aflyse kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
23-11-2021Kl. 13:00-16:00 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Lise Fenger Poulsen
11451
Kr. 500,-
Tilmeldingen er bindende