[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Idræt
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere11452
Escape the classroom – leg og lær med escape rooms

Lær at lave escape rooms i ThingLink og andre digitale værktøjer. Brug escape rooms til at skabe leg, nysgerrighed og motivation i din undervisning igennem fælles problemløsning og kommunikation.

Vi skal arbejde med hands-on med storybaserede og faktabaserede escape rooms med udgangspunkt i 360 graders billeder, en række rum, hvor eleverne kan gå på opdagelse og søge løsninger på forskellige gåder.

Vi vil komme med konkrete bud på, hvordan du kan koble mundtlig og skriftlig kommunikation, bevægelse og kultur & samfund til brugen af escape room i dine engelsktimer.

Der vil også være plads til diskussion med faglige kolleger om, hvordan escape room bedst muligt kan integreres i en kommunikativ sprogundervisning.

NB: Medbring pc

Målgruppe: Engelsklærere, der underviser i 6. - 10. klasse

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende, når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Strakt herefter vil tilmeldte kursister modtage en mail om, hvorvidt vi gennemfører kurset, eller vi må aflyse kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
01-02-2022Kl. 09:00-15:00 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Finn Faurbye
Lise Fenger Poulsen
11452
Kr. 1175,-
Tilmeldingen er bindende