[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Idræt
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere11453
Boost din sprogundervisning med tasks

Kom på kursus i, hvordan du kan lave en autentisk og samtidig stilladseret fremmedsprogsundervisning, hvor mundtlig og skriftlig kommunikation indgår i en meningsfuld sammenhæng og egnede sprogstrategier kan komme på spil.

Vi kigger på de tre faser i taskbaseret undervisning og aktivitetstyper, som du kan anvende til at stilladsere dine elevers sprogforståelse, ordforrådstilegnelse og elevproduktion.

Kurset vil være præget af en hands-on praksistilgang, hvor vi vil afprøve en række lege, øvelser og forløbsaktiviteter, som du kan bruge direkte i din undervisning.

Undervejs vil vi dele os i et specifikt forløb for tysk og engelsk, hvor du vil blive præsenteret for konkrete aktiviteter og egnede modelforløb i henholdsvis engelsk og tysk samt en masse ideer til, hvordan du kan arbejde med tasks i din sprogundervisning.

NB: Medbring pc eller tablet

Målgruppe: Tysk- og engelsklærere, der underviser i 5. - 10. klasse

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende, når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Strakt herefter vil tilmeldte kursister modtage en mail om, hvorvidt vi gennemfører kurset, eller vi må aflyse kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
06-04-2022Kl. 09:00-15:00 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Kl. 09:00-15:00 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Lise Fenger Poulsen
Susanne Ries
11453
Kr. 1175,-
Tilmeldingen er bindende