[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Billedkunst
    Idræt
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
PLC og vejledere11458
Foldebøger i sprogundervisningen

Vi udforsker foldebogens univers, går på jagt efter nye ord og chunks, er nysgerrige på sproget, arbejder med små skriftlige produktioner og lærer simple foldeteknikker.

Foldebøger er et glimrende værktøj for eleverne, når de skal anvende og visualisere det lærte i et fysisk produkt. Der findes ikke et rigtigt eller forkert resultat, så der er rigeligt med muligheder for at differentiere.

Sammen udforsker vi foldebogens anvendelse i sprogfagene, og du får masser af inspiration, når vi går på jagt efter nye ord og chunks, bliver nysgerrige på sproget, arbejder med de første skriftlige produktioner og lærer simple foldeteknikker.

Du bliver samtidig klogere på, hvordan du kan implementere foldebøger i sprogundervisningen, hvor fordybelsen tit begrænses af tidens omfang.

Om instruktøren
Adeline Raahauge Muntenjon er didaktisk udvikler og projektleder for Grenzgenial.dk, med stor erfaring i kompetenceudvikling af sproglærere. Tidligere CFU konsulent og mangeårig underviser i tysk, med stor erfaring i udvikling af undervisningsmaterialer.

Målgruppe: Lærere, der underviser i tysk, engelsk og dansk som andetsprog i 1. - 5. klasse

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende, når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Strakt herefter vil tilmeldte kursister modtage en mail om, hvorvidt vi gennemfører kurset, eller vi må aflyse kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
20-01-2022Kl. 09:30-15:30 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Adeline Raahauge Muntenjon
11458
Kr. 1400,-
Tilmeldingen er bindende