[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
Sundhed og trivsel
PLC og vejledere11477
Slip fantasien løs, og fang eleverne med undersøgende matematik

Matematikopgaver skal opleves sammen med andre! Kodelåse, balloner, elastikker, fjernstyrede biler og NERF-guns lyder som en blanding af en Olsenbanden-film og legeland, men tag ikke fejl: Matematikken er i fokus, og de matematiske kompetencer sættes i spil!

På dette kursus får du konkrete idéer til aktiviteter og projekter, hvor den matematiske nysgerrighed hos eleverne vækkes.

Arbejdsformen lægger op til, at du kan slippe bøger og portaler, have elevernes nysgerrighed som omdrejningspunkt og dermed sætte eleverne i centrum for egen læring - samtidig med at du holder fast i fagligheden.

Vi arbejder med, hvordan fysiske materialer, såsom spil, legetøj, kreative materialer m.m. kan danne rammen for faglige opgaver, værksteder og projekter, og du vil få mulighed for at udvikle forløb, hvor de matematiske kompetencer kommer i spil.

Mål:
Du bliver skarpere på:

  • at omsætte faglige mål til konkrete aktiviteter, opgaver, spil, projekter m.m.
  • at tilrettelægge konkrete aktiviteter, opgaver, spil og projekter, der indeholder faglige mål

Om instruktøren

Jesper Albinus er en matematisk altmuligmand, der altid er i gang med mange matematikprojekter, og har været med til at udvikle materialer, spil og forløb for bl.a. MentorDanmark, Løkkefonden, Zoologisk Have og Bedst-Sammen.
Derudover er Jesper grundlægger af konsulentfirmaet Center For God Matematikundervisning, der afholder workshops, kurser og oplæg m.m., og grundlægger af Geekster.dk, der laver videobaserede matematikopgaver og quizzer. Senest har Jesper også været med til at udvikle såkaldte matematisk Escape Rooms på Garderhøjfortet, hvor eleverne skal løse matematisk missioner om 1. Verdenskrig.
Jespers vision er at gøre matematik spændende for de elever, der ikke synes at matematik er spændende, ved at pakke matematikken ind i leg, spil, missioner og det som eleverne synes er interessant, relevant og sjovt.

Målgruppe: Matematiklærere på mellemtrinnet og i udskolingen

Tilmelding:
Tilmeldingen er først bindende når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusafgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil registrerede kursister modtage en mail om, hvorvidt de er optaget på kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
03-11-2022Kl. 09:00-15:00 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Jesper Albinus
11477
Kr. 2150,-
Tilmeldingen er bindende