[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
Sundhed og trivsel
PLC og vejledere11478
Matematisk opmærksomhed i børnehaveklassen

Året i børnehaveklassen skal bidrage målrettet til at give eleverne sprogligt fundament og forståelse for antal. Med udgangspunkt i Fælles Mål, vil vi gennemgå kompetenceområdet Matematisk opmærksomhed.

Matematisk opmærksomhed i praksis er både at fange matematikken i dagligdagen og tilrettelæggelse af forløb.

Til de fire færdigheds- og vidensområder skal vi arbejde med konkrete eksempler på læringsmål der matcher de opstillede færdigheds- og vidensmål.

På dagen afprøver vi aktiviteter og forløb der er fleksible i forhold til elevernes forudsætninger og til den konkrete udformning, valg af materialer, organisering og aktivitetsniveau.

Instruktør Margit Holm
Jeg er konsulent i CFU Absalon. Gennem mange år som underviser i grundskolen er det arbejdet med udvikling af matematikfaget, der særligt har haft min interesse. Jeg er forfatter til "Tal om tal" og "Alle er med - matematikaktiviteter i børnehaveklassen"

Målgruppe: Undervisere i børnehaveklassen, indskolingen og matematikvejledere

Tilmelding:
Tilmeldingen er først bindende når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusafgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
Tirsdag d. 29. juni 2022 gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil registrerede kursister modtage en mail om, hvorvidt de er optaget på kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
24-08-2022Kl. 09:00-15:00 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Margit Holm
11478
Kr. 2300,-
Tilmeldigen er bindende