[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
Sundhed og trivsel
PLC og vejledere11480
GeoGebra, undersøgelse og ræsonnement

 

Kurset er for dig, der gerne vil klædes på til at bruge det dynamiske geometrisystem GeoGebra i undervisningen på mellemtrinnet. Kurset er et hands-on kursus, hvor vi kommer til at berøre praktiske eksempler på, hvordan GeoGebra kan bidrage til den undersøgende tilgang i undervisningen og fremme ræsonnementskompetencen hos eleverne, bl.a. ved hjælp af dragging.

Det er efterfølgende muligt at få CFU konsulentens assistance til at kickstarte et introforløb, en lektion i egen klasse (inkluderet i prisen).

NB: Medbring PC. GeoGebra skal være installeret. Hvis man har en Chromebook, skal man have oprettet en GeoGebra-konto på forhånd.

Målgruppe: Matematiklærere som underviser på mellemtrinnet.

Tilmelding:
Tilmeldingen er først bindende når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusafgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil registrerede kursister modtage en mail om, hvorvidt de er optaget på kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
09-05-2023Kl. 12:00-16:00 
Lokale meddeles senere 
Degnevej 16B 
6705 Esbjerg Ø 

Nada Meri Pedersen
11480
Kr. 1125,-
Tilmeldigen er bindende