[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
Sundhed og trivsel
PLC og vejledere11509
Escape rooms i matematik – lær mens du leger

På kurset vil du lære at lave escape room i ThinkLink og andre digitale værktøjer, uanset om du tilhører en "Chrome-kommune" eller en "Michrosoft-kommune".

Du kan lære at bruge escape rooms til at skabe leg, nysgerrighed og motivation i din undervisning gennem fælles problemløsning. Den undersøgende tilgang og de matematiske kompetencer bliver også sat på spil især med fokus på kommunikations- og ræsonnementskompetencen.

Vi skal arbejde hands-on med problemløsningsbaserede og faktabaserede escape room med udgangspunkt i 360 graderes billeder, en række rum, hvor eleverne kan gå på opdagelse og søge løsning på forskellige gåder.

Vi vil komme med konkrete bud på, hvordan du kan koble især mundtlig kommunikation, undersøgelse og ræsonnement til brugen af escape room i dine matematiktimer.

Der vil også være plads til en diskussion med faglige kolleger om, hvordan escape rooms bedst muligt kan fremme kommunikation, ræsonnement og undersøgelse i matematik.

NB: Medbring pc

Målgruppe: Matematiklærere i 6. - 10. klasse

Tilmelding:
Tilmeldingen er først bindende, når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusafgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil registrerede kursister modtage en mail om, hvorvidt de er optaget på kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
07-12-2022Kl. 09:00-15:00 
Lokale 4225, Bygning 4, 1. sal 
Degnevej 16 
6705 Esbjerg Ø 

Nada Meri Pedersen
Finn Faurbye
11509
Kr. 1350,-
Tilmeldingen er bindende