
VR briller og 360° kameraer - det lyder da meget sjovt, men hvordan pokker kombinerer jeg det med noget fagligt?
-Det korte svar kan være Escaperooms, men det er meget mere...
Deltag i kurset og lær at lave Escaperooms og anvende VR briller i kulturfagene. Vi viser eksempler på, hvordan man med gammelkendte skoletubeapps/programmer nemt kan lave Escaperooms/dilemmaspil og andre læringsaktiviteter, hvor eleverne kan arbejde med disse med VR-briller. Og du lærer selv at kunne lave dine egne Escaperooms mv.
Tag din kollega med, så I undervejs kan sparre og lave det ultimative Escaperoom mv. Vi får også et grin eller to undervejs, samt kaffe og kage - så kan det ikke gå helt galt. Så tilmeld dig - både hvis du er en haj til IT eller hvis du har lyst til at udfordre dig selv lidt - dine elever vil takke dig for det :-)
Og nu vi er i gang: Hvorfor ikke få bevægelse i undervisningen, komme ud af skolen, motivere eleverne og skab læring gennem elevernes formidling til hinanden og andre gennem 360° kamera.
- Bøvlet: Nej
- Kræver masser af teknik: Nej
- Kun læreren er aktiv: Nej
- Enkelt: Ja
- Sjovt og motiverende: Ja
- Lærerigt: Ja
På kurset lære du også hvordan du kan anvende 360° kameraer i din undervisning i enten historie - lokalhistorie og Min historie, samfundsfag ved kvartersanalyser eller kristendomskundskab til religionssociologisk undersøgelse - Mulighederne er mange.
Vi koncentrerer os om det tekniske, så det er enkelt og ukompliceret for dig at instruere eleverne i at anvende kameraerne. Herunder også små tips og tricks, så man ikke laver alle førstegangsbrølerne.
Vi viser også eksempler på hvordan billederne anvendes didaktisk ind i fagene gennem apps som eksempelvis Thinglink, men også hvis du netop kunne tænke dig at arbejde med Escaperooms.
Husk at booke 360° kamera i kulturfagene på mitCFU - så du kan arbejde med eleverne når du har været på kursus:
https://ucsyd.mitcfu.dk/90031669
NB: Medbring PC og uni-login
Målgruppe: Historielærere på mellemtrin og i udskolingen, samt UUV-personale
Erstatningsdato Såfremt kurset ikke kan afholdes d. 5. oktober 2022, flytter vi kurset til erstatningsdatoen d. 11. januar 2023. Når du har tilmeldt dig kurset, har du dermed også accepteret erstatningsdatoen.
Tilmelding Tilmeldingen er bindende, når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig. Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.
Frist 4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil registrerede kursister modtage en mail om, hvorvidt de er optaget på kurset.
Nyhedsmails Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Tilmeld dig her |