[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
Sundhed og trivsel
PLC og vejledere11513
Litteratur og multimodalitet

Der skal sanses og opleves, når de gode billedbøger sættes i spil...

Kurset sætter fokus på, hvordan du kan arbejde med billedbøger, der kreativt og overraskende leger med billede, tekst, skrift og lyd sammen med dine elever i indskolingen.

Du vil få en masse konkrete ideer til, hvordan du kan skabe gode litteraturoplevelser for dine elever og give dem mulighed for at udtrykke sig og producere analoge og digitale multimodale produktioner.

Vi skal sammen opleve, lege, eksperimentere og blive klogere på de mange muligheder der er for at arbejde med Litteratur og multimodalitet i indskolingens danskfag.

Målgruppe: Dansklærere i indskolingen

Tilmelding:
Tilmeldingen er først bindende, når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusafgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
Fristen er torsdag d. 13. oktober 2022. Straks herefter vil registrerede kursister modtage en mail om, hvorvidt de er optaget på kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
14-11-2022Kl. 09:00-15:00 
Lokale 4225, Bygning 4, 1. sal 
Degnevej 16 
6705 Esbjerg Ø 

Mette Bech
11513
Kr. 2325,-
Tilmeldingen er bindende