[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
Sundhed og trivsel
PLC og vejledere11518
Ny i faget? Fortvivl ikke! – Samfundsfag

Er du ny underviser i samfundsfag eller trænger du til nye inputs til din undervisning i faget?

Vi danner et fagligt og fagdidaktisk overblik over faget og hvordan man kan arbejde med forskellige teamer - både klassiske og nyde - samtidig krydrer vi dette med en række eksempler på metoder, læremidler og læringsaktiviteter, man kan anvende i samfundsfaget. Ligeledes kommer vi også ind på hvordan man kan arbejde med teknologiforståelse i samfundsfag, samt pejler imod prøven i faget.

Målgruppe: Er primært rettet mod undervisere i samfundsfag. Både til den nye i faget eller til den garvede, der ønsker ny inspiration og et fagligt indspark.

Erstatningsdato
Såfremt kurset ikke kan afholdes d. 29. september 2022, flytter vi kurset til erstatningsdatoen d. 9. februar 2023. Når du tilmelder dig kurset, har du dermed også accepteret erstatningsdatoen

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende, når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
Der er 4 ugers frist på dette kursus. Straks herefter vil registrerede kursister modtage en mail om, hvorvidt de er optaget på kurset, eller om kurset flyttes til erstatningsdatoen.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
29-09-2022Kl. 09:00-15:00 
Lokale 4225, Bygning 4, 1. sal 
Degnevej 16 
6705 Esbjerg Ø 

Lasse Hollbaum Vinther
11518
09-02-2023Kl. 09:00-15:00 
Erstatningsdato 
 
 

Lasse Hollbaum Vinther
11518
Kr. 1175,-
Tilmeldingen er bindende