[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
Sundhed og trivsel
PLC og vejledere11526
Kommunikative Spiele im Deutschunterricht

Få gang i samtalen med kommunikative spil. Dette kursus sætter fokus på de mundtlige sprogfærdigheder og giver et bud på, hvordan kommunikative spil og lege understøtter elevernes sprogtilegnelsesproces gennem aktiv deltagelse og afprøvning af sproglig viden.

Der præsenteres forskellige spil og lege, som styrker elevernes ordforråd og træner chunks og fraser, som fremmer variationen i sproget. Du får indblik i, hvorfor og hvornår brug af kommunikative spil og lege giver mening, og hvordan du kan kombinere dem med dine emner og sproglige fokusområder.

Lad dig inspirere og fyld din skoletaske med masser af gode aktiviteter til din undervisning.

Målgruppe: Tysklærere i 7. - 10. klasse

Tilmelding:
Tilmeldingen er først bindende, når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusafgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil registrerede kursister modtage en mail om, hvorvidt de er optaget på kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
22-03-2023Kl. 09:00-15:00 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Susanne Ries
11526
Kr. 1375,-
Tilmeldingen er bindende