[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
Sundhed og trivsel
PLC og vejledere11528
Schreibprozesse im Deutschunterricht

Klæd dine elever på til at kunne skrive sammenhængende og meningsfulde tekster på tysk.

Dette kursus sætter fokus på progressive skriveprocesser, som tager udgangspunkt i elevernes sproglige viden og viden om verden og som kontinuerligt udvider deres ordforråd, viden om grammatiske strukturer og forståelse for forskellige skriverammer.

Du præsenteres for skriveprocessens faser, skriveværktøjer og metoder, som både skaber rutiner og fremmer elevernes lyst til at skrive tekster på tysk. Du kommer til at arbejde med stilladsering og kreativ skrivning og få indblik i teksttypernes skriverammer. Derudover får du masser af ideer til din egen undervisning.

Målgruppe: Tysklærere i 7. - 10. klasse

Tilmelding:
Tilmeldingen er først bindende, når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusafgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil registrerede kursister modtage en mail om, hvorvidt de er optaget på kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
09-05-2023Kl. 09:00-15:00 
Lokale 4225, Bygning 4, 1. sal 
Degnevej 16 
6705 Esbjerg Ø 

Susanne Ries
11528
Kr. 1375,-
Tilmeldingen er bindende