[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
Sundhed og trivsel
PLC og vejledere11529
Dialoge und Rollenspiele im Deutschunterricht

Skab et levende, motiverende og kommunikativt læringsrum med dialoger og rollespil.

På dette kursus ser vi nærmere på, hvordan man med dialoger og rollespil kan planlægge og gennemføre en handlingsorienteret undervisning, der fremmer elevernes mundtlige kompetencer.

Du lærer, hvordan du med små dialoger kan indøve vigtige chunks og gambitter, træne elevernes udtale og øge deres motivation til at tale tysk.

Derudover får du indblik i, hvordan du ved hjælp af rollespil gør grammatiske strukturer mere forståelige og håndgribelige for dine elever. På egen krop vil du opleve at små rollespil fremmer kreativiteten og understøtter sprogindlæringen gennem mange sanser.

Målgruppe: Tysklærere i 6. - 10. klasse

Tilmelding:
Tilmeldingen er først bindende, når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusafgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil registrerede kursister modtage en mail om, hvorvidt de er optaget på kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
27-10-2022Kl. 09:00-15:00 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Miriam Pahl Inänit
Susanne Ries
11529
Kr. 1450,-
Tilmeldingen er bindende