[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
Sundhed og trivsel
PLC og vejledere11530
Funktionel stavning i praksis - grammatik tak!

En del af danskundervisningen handler om at opdyrke og pleje elevernes interesse for sproget - men hvordan gør vi det, uden at det bliver et isoleret punkt på årsplanen.

Hvordan kobler vi elevernes viden fra grammatikken til deres eget sprog, så grammatikken bliver funktionel.

Og kan man man lege med grammatik?

På kurset introduceres du for konkrete ideer til skærpelse af elevernes engagement i grammatikundervisningen gennem funktionelle grammatikforløb og praktisk materiale til direkte brug i undervisningen. Der tages udgangspunkt i teorien, men kurset lægger særlig vægt på den praktiske tilgang til grammatikundervisningen.

Kursisterne introduceres for spil, brikker og materiale til direkte brug i undervisningen på mindre workshops, ligesom der gives eksempler på grammatikundervisningen på mellemtrinnet såvel som i den supplerende undervisning.

Om instruktøren
Birgitte Lund Thomsen er lærer, læsevejleder, ordblindetestvejleder, specialunderviser og er desuden ophavskvinden bag Danskfaglighed.dk

Målgruppe: Kurset er målrettet alle dansklærere, der vil udvikle deres grammatikundervisning - og støtte eleverne i at udvikle deres sproglige formåen og bevidsthed.

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende, når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
Kurset gennemføres - Der er stadigvæk ledige pladser, så du kan godt nå at til melde dig.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
29-08-2022Kl. 13:00-16:00 
Lokale 4225, Bygning 4, 1. sal 
Degnevej 16 
6705 Esbjerg Ø 

Birgitte Lund Thomsen
11530
Kr. 800,-
Tilmeldingen er bindende