[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
Sundhed og trivsel
PLC og vejledere11532
Digital storytelling i engelsk

Storytelling skaber motivation: Den gode historie skaber en meningsfuld ramme om din undervisning. Ud fra den ramme kan du arbejde med ordforråd, dine elevers kulturelle viden og forståelse af verden og sig selv. De bedste historier kan bidrage til sprogundervisningen på en helt unik måde, fordi dine elever oplever verden gennem andres øjne og bliver inspireret til at fortælle egne historier.

På kurset vil vi udforske og afprøve nye udvalgte digitale værktøjer til at fortælle og arbejde med historier.Vi skal arbejde med visuelle og sproglige ressourcer inden for augmented reality, escape rooms og lignende teknologier.Vi skal arbejde med at lave enkle storyboards læseforståelse, chunks og kommunikative opgaver, og hvor man kan finde de fedeste billeder. Vi vil kigge på, hvordan man kan bruge opgaver og produkter i en differentieret engelskpraksis, hvor der arbejdes med såvel historiens skriftlige som mundtlige perspektiv i sprogundervisningen.

Du vil på kurset få mulighed for at afprøve udvalgte digitale teknologier og lave mindre produktioner samt blive præsenteret for forløb, som kan anvendes direkte i din engelskundervisning.

Målgruppe: Engelsklærere i 5. 10. klasse

Tilmelding:
Tilmeldingen er først bindende, når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusafgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil registrerede kursister modtage en mail om, hvorvidt de er optaget på kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
04-10-2022Kl. 09:00-15:00 
Lokale 4225, Bygning 4, 1. sal 
Degnevej 16 
6705 Esbjerg Ø 

Finn Faurbye
Lise Fenger Poulsen
11532
Kr. 1350,-
Tilmeldingen er bindende