[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
Sundhed og trivsel
PLC og vejledere11536
Børnenes U-landskalender: Lær Tunesiens børn at kende

Med Danidas spændende og varierede undervisningsmateriale kan du i år tage dine elever med til det nordafrikanske land Tunesien. Gennem film, fotos og opgaver til blandt andet Dansk, Billedkunst, og Natur/teknologi lærer I landet og tuneserne at kende fra mange forskellige vinkler i børnehøjde.

Gennem materialets mange aktiviteter skal I besøge børnene i den hektiske medina i hovedstaden Tunis, i ørkenoaserne, i de fattige udkantsbyer, i Atlasbjergene og ved kysten.

Få gratis bøger med hjem
Alle deltagere på kurset får en gratis elevbog og en lærervejledning med hjem. Hele klassesæt med 30 elevbøger og 2 lærervejledninger kan forudbestilles på u-landskalender.dk fra omkring 1. maj 2022.

Mød forfatter Kirsten Sonne Harild
Materialet til Børnenes U-landskalender er meget alsidigt og giver rig mulighed for at tilrettelægge et spændende forløb, der kan strække sig fra et par dage eller en hele uge. Der er også eksempler på, at skoler bruger undervisningsmaterialets aktiviteter i helt op til seks uger med inddragelse af en lang række fag i indskolingen.

Materialet indeholder flotte bøger, digitale aktiviteter og masser af opgaver med kreativitet, bevægelse og faglig fordybelse. Det er også oplagt at bruge materialet, hvis I arbejder med FN’s 17 verdensmål på skolen.

På kurset får du en god introduktion til Tunesien og årets materiale, inspiration til undervisningen og så kan du møde forfatter Kirsten Sonne Harild, der fortæller om tilblivelsen af årets elevhistorie.

Årets hjælpeprojekt
Årets organisation er International Media Support (IMS). Overskuddet fra salget af Børnenes U-landskalender 2022 går til et medieprojekt, der skal hjælpe børnene i de fattige, tunesiske udkantsområder med at komme til orde, så de oplever, at de selv kan være med til at skabe forandring.

Målgruppe: Undervisere i dansk, natur/teknologi, kreative fag og i fagsamarbejder i 1. - 5. klasse

Tilmelding
Tilmeldingen er bindende, når vi har modtaget den. Der er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusudgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
4 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil registrerede kursister modtage en mail om, hvorvidt de er optaget på kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
25-10-2022Kl. 13:00-16:00 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Michael Larsen
11536
Kr. 325,-
Tilmeldingen er bindende