[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
Sundhed og trivsel
PLC og vejledere11537
Dansk i 1. klasse? Kom godt fra start!

Du får viden om effektiv strukturering af dagligdagen og undervisningen i 1. klasse, inspiration til arbejdet med faget ud fra de fire kompetenceområder, samt kendskab til de nyeste læremidler på området.

Dagen sætter fokus på sprogarbejde, læsning, opdagende skrivning og evaluering i børnehøjde, samt bevægelse i undervisningen. Du vil blive opdateret på den nyeste viden om elevers læse- og skriveudvikling, således at du kvalificerer dine valg af materialer, metoder, aktiviteter og forløb.

Herudover får du ideer og skabeloner til planlægning af forløb. En mindre del af kurset vil også rette sig mod klasseledelse, hvor du vil få "fif og tricks" til at skabe genkendelige strukturer i klassen.

Du vil ligeledes få præsenteret relevante læremidler fra CFU’s samling til brug i din undervisning.

Målgruppe: Dansklærere der skal undervise i dansk i 1. klasse

Tilmelding:
Tilmeldingen er først bindende, når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusafgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
D. 12. april 2023 gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil registrerede kursister modtage en mail om, hvorvidt de er optaget på kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
15-05-2023Kl. 09:00-15:00 
Lokale meddeles senere 
Lembckesvej 7 
6100 Haderslev 

Louise Duus Skovbjerg
11537
Kr. 1625,-
Tilmeldingen er bindende