[ Søg ] 
 
 
Kurser:

           
Dansk
    Indskoling
    Mellemtrin
    Udskoling
Matematik
Fremmedsprog
    Engelsk
    Tysk
Naturfag
Teknologiforståelse
Kulturfag
    Historie
    Samfundsfag
    Kristendomskundskab
Praktisk musiske fag
    Musik
    Håndværk og design
Konferencer
Innovation og entreprenørskab
Sundhed og trivsel
PLC og vejledere11540
Language through stories – billedbøger i engelsk

Vil du gerne i gang med at bruge billedbøger i indskolingen? Kom på et kursus om, hvordan du bruger den gode historie i de yngste klasser. Gennem leg med ordforråd og shared reading, arbejdes der med mundtlighed og den første læsning, hvor billedbogen er den tematiske ramme om din undervisning.

Dine elever begejstres og motiveres til at lære engelsk igennem historier. Brug billeder, lyd, rytmer og musik til at facilitere den gentagende læsning og ordforrådstilegnelse.

På kurset vil du have mulighed for at fordybe dig i nye og kendte billedbøger samt supplerende materialer i form af film, spil, hånddukker og læsemateriale.

Der vil være intro til en række nye forløb. Alle de aktiviteter og ressourcer, som vi afprøver, vil være en del af forløb, der kan bruges direkte i din årsplan.

Målgruppe: Engelsklærere der underviser i 1. - 4. klasse

Tilmelding:
Tilmeldingen er først bindende, når vi har modtaget den. Det er derfor nødvendigt, at du har din betalers accept, inden du tilmelder dig.
Bliver du forhindret, skal vi bede dig melde afbud. Vi refunderer ikke kursusafgiften ved afbud/fravær, men skolen har mulighed for at give pladsen til en anden.

Frist
2 uger før kursusstart gør vi tilmeldingerne op. Straks herefter vil registrerede kursister modtage en mail om, hvorvidt de er optaget på kurset.

Nyhedsmails
Du får viden og information fra CFU, samt løbende nyheder og tilbud om kurser og arrangementer baseret på dine fag og interesseområder, ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.
Tilmeld dig her

 
 
DatoTid og StedInstruktørKursusnr.
06-09-2022Kl. 09:00-15:00 
Lokale 4225, Bygning 4, 1. sal 
Degnevej 16 
6705 Esbjerg Ø 

Lise Fenger Poulsen
11540
Kr. 1075,-
Tilmeldingen er bindende